Wijn proeven…

Wijnfestival Lochem met Smaak, zaterdag 10 oktober, 2017 van 14-19 uur
Grote kerk Lochem

Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt voor de vierde keer in successie een sfeervol wijnfestival gehouden in de Sint Gudula Kerk op de Markt in Lochem. Op deze dag kan men tientallen wijnen proeven uit bijna alle delen van de wereld.
Wijnfestival Lochem met Smaak…

Kunstroute Warnsveld, zaterdag 23 en zondag 24 september, 2017 van 11-17 uur
Huis Galerie Cornel

Op zaterdag 23 en zondag 24 september bent u van harte welkom bij Huis Galerie Cornel. Cornel Pepers toont er haar laatste werken en tevens kunt u kennis nemen van de faccinerende glassculpturen van Josée Bastiaenen. Eva María omlijst deze happening met een paar van haar mooie zonnige wijnen!
Huis Galerie Cornel… en Josée Bastiaenen…

BD Landbouwbedrijf De Meander, Zondag 17 september, 2017 van 11-16 uur
Oogstfeest
Zutphensestraat 296
Brummen

Proef de gulle oogst tijdens het oogstfeest. Kom het vieren bij BD Landbouwbedrijf De Meander. Op het erf en in tuin van de Meander worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Eva María van vinos Y más verzorgd er de wijn. Komt u ook?
BD Boerderijwinkel de Meander…

Het Loo Spankeren, zaterdag 10 september, 2017 van 16-19 uur
Kerkweg 25, Spankeren

Op zaterdag 10 september 2017 organiseren wij een wijnproeverij bij de familie Geerlings in Spankeren. In hun accommodatie vinden verschillende culturele culturele activiteiten plaats ter versterking van de buurtgemeenschap. Ook biedt de familie Geerlings gasten elders uit het land luxueus onderdak in een landelijke omgeving. Kom en geniet van onze mooie wijnen!
Wijnproeverij het Loo…

LEVENSKUNST, zaterdag 10, 2017 van 12-17 uur
Oude Bornhof, Zutphen

Pastel en houtskool, schilderen met pastel… Papier scheppen en body art… en de zon in je glas! Eva María omlijst deze workshops met haar mooie Rioja wijnen! En de opbrengst is voor de Hospice.
Hospice Zutphen…

Hospice Zutphen, zondag 11 juni, 2017 van 10-17 uur
Oude Bornhof, Zutphen

Kunstzinnige actie van burgemeester Annemieke Vermeulen & Hospice Zutphen. De opbrengst gaat naar de Hospice. Verf, pootlood en wijn. Vandaag allemaal weer aanwezig. Welkom! Kom en geniet van onze mooie wijnen!
Hospice Zutphen…

Pinkstermarkt Brummen, maandag 5 juni, 2017 van 10-19 uur
Naast de kerk op het Wijnplein

Wij zijn vandaag aanwezig tijdens de Pinkstersterfestival in Brummen, bij de kerk naast De Meander. Lekkere
aspergesoep, kaas…. en een glaasje wijn!
Pinkstermarkt Brummen…

Wijnfestival Lochem met Smaak, zaterdag 10 oktober, 2015 van 14-19 uur
Grote kerk Lochem

Op zaterdag 10 oktober 2015 wordt voor de vierde keer in successie een sfeervol wijnfestival gehouden in de Sint Gudula Kerk op de Markt in Lochem. Op deze dag kan men tientallen wijnen proeven uit bijna alle delen van de wereld.
Wijnfestival Lochem met Smaak…

COOPKRACHT, Vrijdag 18 september, 2015
De (her)ontdekte kunst van de familie Karrèr
Berkelkade 14b
Zutphen

Wat doe je als je beide ouders kort na elkaar overlijden? Dit is wat de Zutphense Nicole Karrèr en haar zus Juliette deden: ze gingen op zoek naar de artistieke erfenis van hun vader en moeder (Millie). Het komende jaar wordt een expositie met een eerste selectie van het werk van de familie Karrèr opgebouwd. Op vrijdag 18 september is er al een sneak preview bij Creatieve Coöperatie Coopkracht. Gerenommeerd kunstenaar en vriend Wim Vaarzon Morel opent ‘De (her)ontdekte kunst van de familie Karrèr’.
COOPKRACHT…

BD Landbouwbedrijf De Meander, Zondag 6 september, 2015
Oogstfeest
Zutphensestraat 296
Brummen

Proef de gulle oogst tijdens het oogstfeest. Kom het vieren bij BD Landbouwbedrijf De Meander. Op het erf en in tuin van de Meander worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Eva María van vinos Y más verzorgd er de wijn. Komt u ook?
BD Boerderijwinkel de Meander…

Wijnproeverij met Chorizo en Olijfolies
Zaadmarkt, Zutphen

Dit jaar wordt de Kerstmarkt van Zutphen gehouden op de Zaadmarkt van zondag 21 december tot en met dinsdag 23 december 2014. De Kerstmarkt bestaat uit 10 houte chalets en 8 vrije plekken. Het geheel is in een gezellige Duits/Spaanse sfeer gehuld, waar diverse ondernemers hun feestelijke Kerstartikelen aanbieden. Daarnaast kan er ook heerlijk genoten van een mooie kerstwijn, heerlijke wafels en crêpes én ontbreekt de Spaanse Chorizo en de Duitse curryworst ook niet!
Kerstmarkt in Zutphen…

Eetlust, Zondag 30 november, 2014
Wijnproeverij met Spaanse hapjes
Oudebornhof 55
Zutphen

Op zondag 30 november kunt u vanaf 16.00 uur de plezierig Spaanse zon proven! Met de wijn van vinos Y más (ook biologisch en veganistisch) en de tapas van Eetlust!
Voor wie het nog niet wist… Eetlust heeft zich tijdelijk gevestigd aan de Oude Bornhof 55. Een aanwinst voor de mensen die houden van bewust lekker en gezond eten. Een maal in de stemming kunt u aansluitend blijven dineren in deze nazomerse sferen. Het wijnarrangement is afgestemd op een nazomers menu. Wel graag van tevoren aanmelden.
Het wordt Achterhoeks, Spaans, lekker en verrassend.
Klinkt goed toch? Ervaar het zelf!
Eetlust…

Wijnproeverij, Vrijdag 21 november, 2014
Keuken- en Kunstgemaal
Veerweg 1
Bronkhorst

Op vrijdag 21 november nodigt Eva María Valer Melchor, grondlegger van vinos Y más, u uit om dat plezier met u te delen tijdens een wijnproeverij die in samenwerking met Herberg de Goudenleeuw, in Bronkhorst, wordt georganiseerd. Kom genieten in het Keukengemaal en het kunstgemaal! Aanvang 16.00 uur.
In april opende het Kunst- en Keukengemaal haar deuren. Wie zich op de fiets langs de ijsseldijk begeeft, richting het pontje van Bronkhorst of doorfietst naar Olburgen, ontkomt er niet aan daar even te stoppen. Er te genieten van een hapje en een drankje en zich te laven aan wisselende thematische exposities van diverse kunstenaars. Ook het plezierige uitzicht over de weidse uiterwaarden met zicht tot aan de Posbank is er prachtig.
Keuken- en Kunstgemaal…

Wijnproeverij, Zaterdag 15 en Zondag 16 november, 2014
The CourtYard Zutphen
Spittaalstraat 6-8
ZUTPHEN

Op Zaterdag 15 en Zondag 16 november bent u van harte welkom bij The CourtYard Zutphen. U kunt er in Engelse sferen genieten van Spaanse wijn, chorizo en olijfolie uit de provincie Rioja. Rioja is bekend vanwege zijn eerlijke gastronomie en mooie wijnen. Laat u zich bij The CourtYard Zutphen verrassen met wildpaté white bread en cranberry te proeven met een mooie Crianzawijn!
The CourtYard Zutphen…

Fabulous Event, Vrijdag 17 en Zaterdag 18 oktober, 2014
Ter Horst en Van Geel
Beukerstraat 35-37
Zutphen

Op vrijdag 17- en Zaterdag 18 oktober vindt je in alle winkels van Ter Horst en Van Geel een extra vleugje glamour tijdens het Fabulous Event.
Je wordt deze dagen ontvangen met een drankje en een heerlijk hapje. Eva María van vinos Y más schenkt haar heerlijke Rioja Wijnen.
Samen met lokale specialisten helpen onze modeadviseuses je van top tot teen met je eigen ‘fabulous’-stijl!
Ter Horst Van Geel Zutphen…

Kulturhus ’t Kruispunt, Zondag 28 september, 2014
Spaans / Portugese middag met Flor de Luna
Kulturhus ’t Kruispunt
Verwoldseweg 1, Laren

Op zondag 28 september organiseert Kulturhus Laren een Spaasn / Portugese middag. U kunt er genieten van een optreden van Flor de Luna. Voorafgaand aan deze prachtige muziek met ondermeer Fado gezongen door Carla Koehorst is er een wijnproeverij waar wij u graag voor uitnodigen. Ook de schenkwijn komt deze middag uit La Rioja!
Kulturhus Laren…

BD Landbouwbedrijf De Meander, Zondag 21 september, 2014
Oogstfeest
Zutphensestraat 296
Brummen

Bij aanvang van de astronomische herfst bent u van harte uitgenodigd om samen met de Meander het oogstfeest te vieren. Op het erf en in tuin van de Meander worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Eva María van vinos Y más verzorgd er de wijn. Komt u ook?
BD Boerderijwinkel de Meander…

Eetlust, Donderdag 18 september, 2014
Wijnproeverij met Spaanse hapjes
Oudebornhof 55
Zutphen

Donderdag 18 september proeven van de Spaanse zon! De wijn van vinos Y más, de tapas van Eetlust! Meld je aan of wandel om 19.30 binnen.
Het wordt Achterhoeks, Spaans, lekker en verrassend.
Klinkt goed toch? Dat wil je niet missen
Eetlust…

2de Pinksterdag Maandag 9 juni, 2014
Pinkstermarkt Brummen
Wijnplein (bij de kerk)
Brummen

De Pinkstermarkt in het centrum van Brummen vindt elk jaar plaats op 2e Pinksterdag van 10.00 uur tot 17.00 / 20.00 uur.
Op de dagen voorafgaand aan de markt vind de TheaterEtappe plaats! Vanaf vrijdagavond! Zaterdag en zondag vanaf 13.30 uur vele voorstellingen op het Marktplein in Brummen voor jong en oud en voor de hele familie en na 23.00h dansen toe. Komt dat zien, komt dat horen, kom dansen met je vriendinnen.
Pinkstermarkt Brummen…

Den 4akker Zaterdag 7 juni, 2014
Asperges en wijn
Kapelweg 14
Vierakker

In de aanloop naar Pinksteren verwelkomen wij u bij Boerderijwinkel den 4akker met passende witte wijnen van biologische teelt passend in een veganistisch eetpatroon. Ook onze ambachtelijke wijnen kunt u dan proeven en kopen mochten de smaak u bekoren. Nieuw in de schappen bij Boerderijwinkel Den 4akker.
Boerderijwinkel Den 4akker…

COOPKRACHT, Donderdag 22 mei, 2014
Opening Kunstexpositie Verbinding
Berkelkade 14b
Zutphen

Op donderdag 22 mei opende officieel de nieuwe kunstexpositie bij Coopkracht onder het genot van een hapje en drankje (bekijk de foto’s online op foto’s…. In navolging van het eerste thema Gezicht, hebben ook nu weer verschillende kunstenaars zich laten inspireren door een centraal thema. Dit keer zijn dat Fokke P. de Boer, Elt de Boer, Ineke Keesom, Sandra van Dijk, Gea van Essen en Frits Grijze. Elke thema-expositie is ongeveer een half jaar te bezichtigen in het Coopkrachtpand. Loop gerust een keertje binnen (tijdens kantooruren)!
COOPKRACHT…

Kunst en Wijn, Zaterdag 10 mei en Zondag 11 mei, 2014
Onthulling Gaudi bank van Kees Schwartze
Beeldentuin, Werkseveldweg 3
Warnsveld

Tijdens de onthulling van de Gaudibank gemaakt door Kees Schwartze kunt u genieten van een heerlijk glas Rioja. Voor elk weertype een goede keuze maar wij hopen u te ontvangen in een met zon overgoten beeldentuin. Ook kunt u al onze wijnen even proeven en genieten van heerlijke Chorizo en een mooie olijfolie. Er zijn verschillende artisten die hun werk aan u zullen tonen. De dagen staan in het teken van het Cuba project dat door de heer Schwartze is opgezet. Daarom gaat een deel van de opbrengst van de verkoop op deze dag gaat naar dit project.
Beeldentuin van Hein Smeerdijk…

Fabulous Event, Zaterdag 12 april, 2014
Ter Horst en Van Geel
Beukerstraat 35-37
Zutphen

Op vrijdag 11- en Zaterdag 12 april vindt je in alle winkels van Ter Horst en Van Geel een extra vleugje glamour tijdens het Fabulous Event.
Je wordt deze dagen ontvangen met een drankje en een heerlijk hapje. Eva María van vinos Y más schenkt haar heerlijke Rioja Wijnen.
Samen met lokale specialisten helpen onze modeadviseuses je van top tot teen met je eigen ‘fabulous’-stijl!
Ter Horst Van Geel Zutphen…

Zaterdag 5 april, 2014
Keukengemaal
IJsseldijk
Bronkhorst

Het Kunst en Keukengemaal opent zijn deuren! Tijdens deze opening kunt u genieten van thematische kunst georiënteerd op het prachtige landschap aan de dijk bij Bronkhorst. De uiterwaarden van de IJssel met zicht op de Posbank maken u innerlijk stil. Daarnaast kunt u weids genieten van ambachtelijke producten onder leiding van een team van de Gouden Leeuw. Tijdens deze opening kunt u kosteloos genieten van de prachtige wijnen uit La Rioja.
Het Kunst- en Keukengemaal…

Woensdag 18 december, 2013, Zondag 23 december
Kerstmarkt (want Zutphen Bruist)
Voor de Walburgskerk
Zutphen

Dinsdag 1 april en Woensdag 2 april, 2014, 19.00 (Entree 6 euro)
Ladies Event Witkamp
Laren

Laat je op dit sprankelende Event verrassen met de leukste tips en trends speciaal voor vrouwen. Ook ben je van harte welkom om onze zonnige kwaliteitswijnen uit het Spaanse Rioja te komen proeven. Wijn… een zon overgoten cadeautip…ook voor jezelf!
Ladies Event…

Donderdag 6 maart, 2014
Cenntrum voor Jonge Ondernemers Zutphen
Wijnplein (bij de kerk)
Brummen

Tijdens de opening van de nieuwe vestiging van het Centrum voor Jonge Ondernemers deelt vinos Y más in de feestvrugde. U kunt er onze prachtige wijnen uit La Rioja dan ook kostenloos komen proeven.
CVjO Zutphen…

Woensdag 18 december, 2013, Zondag 23 december
Kerstmarkt (want Zutphen Bruist)
Voor de Walburgskerk
Zutphen

Zutphen Bruist organiseert een ware kerstmarkt. Je hoeft niet meer naar de Oosterburen! Zutphen heeft het!! Tijdens de krrstmark zijn wij present en als je eerst wilt proeven kan dat! #Wijn voor de kerst!
Kerstmarkt Zutphen…

Dinsdag 12 november, 2013, 16:00 – 19:00
Vernisage gezichten met wijnproeverij bij COOPKRACHT
Gooikerspark
Zutphen

Tijdens de opening van de kunsttentoonstelling met als thema gezichten bij COOPKRACHT kunt u genieten van de smaakvolle wijnen van vinos Y más. U drinkt uw favorite glas wijn na een proeverij. U bent van harte welkom en de toegang is gratis.
COOPKRACHT…

Zondag 30 juni, 2013, 12:00 – 16:00
Vijfhoek Familie Fair
Gooikerspark
Deventer

Vinos Y más doet mee aan het familie Event in Deventer. Het belooft een veelzijdige dag te worden waar u ook onze wijnen kunt proeven en kopen. Wellicht tot ziens in Deventer.
Vijhoek Fair…

Dinsdag 28 mei 2013, Aanvang 19.30 uur
Wijnproeverij met Spaanse Tapas

Op dinsdag 28 organiseert MadeBy i.s.m. vinos Y más een smaakbeleving met wijnproeverij. Alle Sponsoren van voetbalvereniging Neede zijn persoonlijk uitgenodigd!
MadeBy Eetbeleving…

Maandag 20 mei 2013, Aanvang 10.00 uur
Pinkstermarkt Brummen

Op maandag 20 mei vindt de traditionele Pinkstermarkt in Brummen plaats. Wij nodigen u van harte uit voor dit gezellige evenement! Wellicht vereert u ons met een bezoekje op het smaakplein waar onze Rioja wijnen te proeven zijn!
Pinkstermarkt Brummen…

Dinsdag 9 & woensdag 10 april, 2013, Aanvang 19.00 uur
‘Ladies Event
WAPEN van BECKUM
Beckum

Op dinsdag 9 en woensdag 10 april vindt het Ladies Event bij het Wapen van Beckum plaats. Ook wij zijn uitgenodigd en u bent van harte welkom op onze wijnproeverij!
Ladies Event…

Vrijdag 22 maart, 2013, 20:00 – 01:00
‘Chique Events
Feyenoord Satdion De Kuip
Rotterdam

Wijnproeverij van vinos Y más in de kuip te Rotterdam! Tijdens het Ladies Event kunt u al onze wijnen proeven. Van fruitige witte droge en licht zoete wijnen tot prachtige rode gelagerde Rioja’s. Eva María nodigt U van harte uit in de thuishaven van Voetbalclub Feyenoord!
Chique Events…

Maandag 17 december, 2012, 14:30 – 15:30
‘t Atrium
Martinetsingel 19
Zutphen

Wijnproeverij met een kerstlezing op maandag 17 december. We kennen allemaal het verhaal rond de geboorte van Christus wel ongeveer. Er zijn symbolen en personages die we als vanzelfsprekend ervaren als we het over het kerstfeest, de geboorte van Christus, hebben. Het kindje in een kribbe in een stal in de aanwezigheid van de os en de ezel waarbij Jozef en Maria als gelukkige ouders de drie koningen ontvangen. Maar waar komt dit beeld eigenlijk vandaan? In deze kerstlezing zullen we de manier waarop de geboorte van Christus door de eeuwen heen is afgebeeld onder de loep nemen zodat u uw vrienden, familie en kennissen dit jaar tijdens kerst kan vertellen over de (kunst-)historische metamorfosen die dit feest heeft ondergaan. Schrijf je in via het contactformulier of bel 06-49248635!
Artcollege…

Zaterdag 15 december en zaterdag 2 februari, 2012, 17.00
De Burgerij
Zutphenseweg 11
Vorden

Zaterdag 15 december en zaterdag 2 februari wordt een bijzondere avond in DE BURGERIJ waar vinos Y más u graag laat proeven van haar heerlijke Spaanse wijnen uit La Rioja. Eva María, zelf opgegroeid in La Rioja, weet als geen ander prachtige ambachtelijk bereide wijnen te selecteren en te importeren.
Uw favoriete Rioja wijn drinkt u bij het eten want Eva Maria en Johan van De Burgerij hebben samen een Spaans menu samengesteld dat in La Rioja favoriet is. Johan bereidt de gerechten. We drinken en eten op z’n Spaans.
Mocht u geen alcohol drinken? Eva Maria zorgt voor een bijzondere alcoholvrije drank uit Spanje: de mosto.
Kosten: € 22,50 (incl. wijnproeverij, diner, wijn aan tafel en koffie/thee na). Aanmelden via ons contactformulier of bellen: 06-49248635.
De Burgerij…

Vrijdag 14 december, 2012, aanvang 18:30
Centrum Athanor
Lochem

4-gangen diner met wijnproeverij en wijnveiling, verzorgd door
Mirjams Keukenbrigade en Eva María Valer Melchor van Vinos Y Más.
Schrijf je in via het contactformulier of bel 06-49248635!
Mirjams Keukenbrigade…

Vrijdag 16 november, 2012, 17.00-19.00 (Entree gratis)
Gouden Leeuw
Bronkhorst

Wijnproeverij in misschien wel het meest gezellige en romantische Hotel Restaurant van de Achterhoek! Maak een keuze uit onze wijnen in een ambiance van lang vervlogen tijden… Wilt U aansluitend dinerenen genieten van culinair hoogstaande spijs? Dat kan met persoonlijke aandacht bij de Gouden Leeuw
U kunt zich aanmelden via ons contact formulier.
Week van het Gouden Leeuw Bronkhorst…

Dinsdag 30 oktober en Woensdag 31 oktober, 2012, 19.00 (Entree 6 euro)
Ladies Event Witkamp
Laren

Laat je op dit sprankelende Event verrassen met de leukste tips en trends speciaal voor vrouwen. Ook ben je van harte welkom om onze zonnige kwaliteitswijnen uit het Spaanse Rioja te komen proeven. Wijn… een zon overgoten cadeautip…ook voor jezelf!
Ladies Event…

Dinsdag 16 oktober, 2012, 16.00 (Entree gratis)
’t Warnshuus
Winkelcentrum Draaiumme
Warnsveld

vinos Y más neemt uitnodiging om mede te bouwen aan een duurzame toekomst van het Warnshuus. Tijdens DE WEEK VAN HET WARNSHUUS organiseert de dorpsraad aantrekkelijke festiviteiten waaronder een wijnproeverij van vinos Y más, waaraan u gratis deel kunt nemen! Natuurlijk zijn de wijnen dan ook te bestellen.
Via deze laagdrempelige manier kunt u kennis maken met de faciliteiten die het Warnshuus voor ingezetenen van Warnsveld en Leesten biedt. Prikkel uw smaakpapillen en kom naar de wijnproeverij waar Eva María u vertelt over de wijnranken van La Rioja, waartussen zij opgroeide!
Week van het Warnshuus…

Zaterdag 22 en Zondag 23 september, 2012, 11.00 tot 17.00
Kunst en Route 2012
Het Spangoor 49
Warnsveld

Bezoek het gastvrije, culturele en welgelegen dorp Warnsveld met Kunst en Route en kom even langs bij Huis Galerij Cornel. Samen met Erica van de Miessen (Keramiek en Neo Lith) en Kim Scheidmann (Paper Art) exposeert Cornel Pepers haar werk. De expositie wordt omlijst met een wijnproeverij van Eva María en zang van Christina te Nuijl winnares van het singer-songwriter-festival 2011 .
Huis Galerij Cornel…

Zondag 16 september, 2012, 11.00 tot 16.00
De Meander
Zutphensestraat 296
Brummen

Welkom om de gulle oogst mee te vieren bij Boerderijwinkel De Meander. U kunt culinair genieten van het doorlopend biologisch lunchbuffet. Tevens kunt u er de biologische kwaliteitswijnen van Ijalba komen proeven.
Ijalba…

Donderdag 12 en Vrijdag 13 juli, 2012, 13.00-18.00
De Koehoorn
Dieserstraat 33
Zutphen

Namens de Koehoorn nodig ik u uit om er de smaakvolle wijnen van Ijalba te komen proeven. Deze heerlijke kwaliteitswijnen uit La Rioja zijn nog biologisch ook!
Ijalba…

Woendag 4 Juli, 2012, 15.00
CvJO
Hanri Dunantweg 3
Zutphen

Het Centrum van Jonge Ondernemers laat zien hoe leuk het is om in Zutphen en omgeving te werken. In een aangename sfeer kunt u er, onder het genot van een heerlijk glas Rioja wijn, in contact komen met andere Jonge Ondernemers. Meldt u nu aan:
Jong Ondernemerschap Zutphen…

Zaterdag 7 juli, 2012, 13.00-17.30
’t Atrium
Martinetsingel 19 (ingang Pelikaanstraat)
Zutphen

U bent van harte uitgenodigd om eens binnen te lopen bij ‘ ’t Atrium’. U kunt er uw smaakpapillen prikkelen en komen proeven van heerlijke wijnen uit de streek Rioja.
Geef ook uw ogen ook goed de kost! ’t Atrium is tevens expositieruimte.
’t Atrium…

Zaterdag 2 juni, 2012
’t Atrium
Martinetsingel 19 (ingang Pelikaanstraat)
Zutphen

U bent van harte uitgenodigd om eens binnen te lopen bij ‘ ’t Atrium’. U kunt bij er ook terecht voor het organiseren van feesten, het geven van cursusen en het houden van vergaderingen.
’t Atrium…

Kunstroute 26 mei – 28 mei 2012
Genius Loci, de geest van de plek
Nieuwstad 20
Zutphen

Tijdens het pinksterweekend kunt in de ambiance van ‘Kunst op de Hoek’ heerlijke wijnen komen proeven. Een zintuigelijke sensatie!!
Kunst op de hoek…

Meimarkt Zondag 21 mei, 2012
’t Atrium
Martinetsingel 19 (ingang Pelikaanstraat)
Zutphen

Tijdens de meimarkt bent u van harte uitgenodigd om eens binnen te lopen bij ‘ ’t Atrium’. U kunt er genieten van een heerlijk glas wijn uit de streek Rioja! Geef uw ogen goed de kost! ’t Atrium is tevens expositieruimte.
’t Atrium…